Vanilj 2016

Trettiofjärde dagen

Idag är det en stor dag. Idag lyckades en kattunge ta sig ut ur kattungehagen – gissa vem?
Jo lilla Plopp. Han hade fattat hur man gör och klättrade sig ur. Sedan är det så har de en gång lyckats så fortsätter de och fortsätter de. Jag hoppas de klarar vara instängda några dagar till så att jag kan vara hemma de första dagarna när de skall få springa löst i kök/vardagsrummet.

Snart är det alltså slut på friden. 😉 Men som sagt detta är den mest underbara kattungetid så man får inte klaga. De märks att de börjar röra på sig så mycket mer då de inte har fått upp i vikt. Så nu tänker jag låta dem börja prova på kattungemat. För att om detta är något som skulle passa dem.

IMG_7899 IMG_7888 IMG_7866 IMG_7865 IMG_7916 IMG_7917 IMG_7918 IMG_7919 IMG_7920

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.