Vanilj 2016

Trettioförsta dagen

Tiden går så fort när man har kul. Kattungarna och jag har tagit lite bilder idag. Det är verkligen svårt och få dem att sitta still. Antar att det blir svårare med tiden också 😉 Svårast är att se skillnad på Japp och Daim, de är inte bara lika till utseendet de är även lika till sättet.

Japp är den som mest vill vara ute hos mig och som älskar och mysa. Han står och skriker på mig i lekhagen till jag kommer då försöker han klättra ut till mig. Än har han inte lyckats, tack o lov.

Han kan somna på mig och ligga still en bra stund innan han vill tillbaka till kattungehagen. Vanilj har bara fyra tuttar som producerar mjölk så kattungarna får turas om. Detta gör att de två minsta alltid får mindre och dem har jag valt att stödmata lite så de inte tappar i vikt. Jag ger dem mjölk ersättning mellan 1-2 gånger per dag och ca 5 ml varje gång. Tanken är inte att de skall bli mätta utan att detta är ett tillskott då de inte får lika mycket mat som de större killarna.

IMG_7572
SE*Pinkalicious Snickers SBI c21
IMG_7573
SE*Pinkalicious Plopp SBI c21
IMG_7574
SE*Pinkalicious Bounty SBI a
IMG_7575
SE*Pinkalicious Japp SBI a21
IMG_7576
SE*Pinkalicious Daim SBI a21


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.