Vanilj 2016

Trettioandra dagen

Idag har vi har vi haft en underbar dag tillsammans. Jag har haft ont i huvudet men fått den perfekta medicinen – kattungemys. Japp är den av killarna som mer än gärna ställer upp. Han älskar och vara i famnen och somnar rätt fort men verkar trivas väldigt bra.

Nu är det nästan en vecka kvar innan de första kattungeköparna kommer och hälsar på. Ska bli så kul och se hur kattungarna reagerar på massa nya människor. Än så länge har de inte träffat så många olika människor än. Jag tycker det är bra att de träffar alla typer av människor innan de flyttar hemifrån. Men än är det många veckor kvar innan de flyttar hemifrån. Än får jag passa på och njuta lite av deras sällskap.

IMG_7589
SE*Pinkalicious Japp
IMG_7609
SE*Pinkalicious Japp
IMG_7678
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_7705
SE*Pinkalicious Daim
IMG_7717
SE*Pinkalicious Daim

IMG_7671

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.