Vanilj 2016

Trettiosjunde dagen

Ett dygn i frihet, ett dygn av att springa runt hur mycket man vill, det sliter på krafterna både på mig och på kattungarna. De är vakna max en halvtimme och leker sedan så somnar de, ibland mitt i leken. Nu är alla katterna upp och tittar till de små även Poppy. Han tycker dock att de inte är värst roliga. Mazzy och Choklad hjälper ju gärna Vanilj med att tvätta kattungarna samt låta dem gå på toa. Men inte Poppy. Han nosar lite sedan sitter han och tittar på dem.

Alla är så söta och har sovit med mig på soffan inatt. Det blir lite varmt men oj så mysigt det är. Mamma Vanilj har också sovit med mig, även om hon ibland har tagit en liten promenad och luftat sig.

Nu är det inte många dagar kvar innan första gruppen av kattungeintresserade kommer. Skall bli intressant och se hur det agerar när de träffar massa människor som de inte känner. Än har det gått bra, de är sociala och verkar inte bry sig vidare om vem som är här. Det känns skönt tycker jag. Jag vill att mina kattungar skall vara orädda, sociala och nyfikna kattungar.

IMG_8199 IMG_8210 IMG_8212 IMG_8218 IMG_8220 IMG_8226 IMG_8229 IMG_8230 IMG_8231 IMG_8239 IMG_8244 IMG_8247

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.