Vanilj 2016

Femtiofemte dagen

Idag är det en stor dag… iallafall om vi skulle ha frågat kattungarna. Alla har lyckats hoppa över staketet i vardagsrummet/köket och springer för fullt upp och ner i trappan och jagar varandra. Tack o lov är de små och tröttnar efter ett par vändor. En somnade i trappen, de andra lyckades ta sig själva till soffan och sover nu som stockar.

Inser att det är ingen idé och ha staketet längre… så det får jag ta bort imorgon och säkerställa så att resten av huset är kattungeanpassat. Nu måste en del sladdar bort, en del andra saker för den med. Tur nog vill de vara där jag är så jag kanske kan få dem att vara en och samma plats ändå.

Idag har det varit en dålig dag för fotografering då jag har varit borta hela dagen och jobbat.
Men fick iallafall några söta bilder på söta Japp som mer än gärna ställde upp som fotomodell. Skall försöka fota dem mer imorgon.

IMG_9689 IMG_9690 IMG_9691

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.