Vanilj 2016

Femtiofjärde dagen

Nu har småkillarna tagit pappa Poppys favorit plats, längst upp i klätterträdet. Poppy är inte så glad åt det men som vanligt finner han sig lätt och har nu ockuperat myshörnan istället. Mazzy har fått flytta på sig till soffan tillsammans med Vanilj och Choklad hon ligger på mattan och myser för sig själv.

Idag har killarna lekt och jagat varandra som bara den. Det är sååå roligt och jaga varandra… och de andra stora katterna. Två av småttingarna har sprungit så fort så de har åkt in i glasrutorna som jag har vid trappan. Poff. De skakar lite på huvudet och springer vidare.

De har lekt lite väl mycket med Mazzys svans så de har fått sig utskällningar och fräs. Mazzy vägrar och flytta på sig och tycker kattungarna borde veta hut…. eller nått 😉 Än är det två veckor kvar innan det är dags för Mazzys kattungar att komma till världen.

IMG_9554 IMG_9592 IMG_9593 IMG_9632 IMG_9633 IMG_9634 IMG_9636 IMG_9639 IMG_9640 IMG_9641 IMG_9644

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.