Vanilj 2016

Femtiotredje dagen

Kattungarna förgyller tillvaron – helt klart. De väcker mig klockan fem med bus och de spinner mer än gärna.  Det märks att de börjar bli större, de är mer vakna nu än tidigare och de är så otroligt nyfikna på allt. De är typiska birmor, de vill vara med precis överallt.

Färden från pappa hem gick hur bra som helst. De små sov hela tiden, likaså de stora katterna. När vi kom hem var kattungarna hur pigga som helst och sprang som små dårar. I vanliga fall säger man ju gata upp och gata ner, här var det mer soffa upp och soffa ner….Efter en timmas lekande somnade de sött. Kan meddela att alla små är nu rumsrena. Alla går på låda – precis som de ska göra.

IMG_9500 IMG_9502 IMG_9508 IMG_9514 IMG_9512 IMG_9503 IMG_9511 IMG_9519

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.