Vanilj 2016

Fyrtioåttonde dagen

Kattungarna är nästan sjövilda när de är vakna! De springer omkring som tokiga. Så roligt de har med varandra! Men de är fortfarande bara aktiva någon halvtimma sedan somnar de direkt oavsett var de är.

En ny lek är att klättra på mig. Både Japp, Daim och Plopp har lyckats snabbt klättra upp på mig så de kan sitta på min axel.  Om de fortsätter med detta så kommer det från Mormor Mira (S*Sacred Heart’s Frosty Rose) som alltid satt på Lenas axel.

Det märks att de börjar bli stora, mamma Vanilj tycker de är jobbiga ibland, det gör säkert ont när de diar. Hon lämnar dem ibland och skäller på dem. Hon är dock inte långt borta utan inom synhåll, men tycker att de kan vara lite lugnare.

IMG_9211
SE*Pinkalicious Snickers och SE*Pinkalicious Plopp
IMG_9216
SE*Pinkalicious Snickers och SE*Pinkalicious Plopp
IMG_9219
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_9220
SE*Pinkalicious Plopp
IMG_9221
SE*Pinkalicious Plopp
IMG_9225
SE*Pinkalicious Japp
IMG_9227
SE*Pinkalicious Japp

IMG_9230 IMG_9229

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.