Vanilj 2016

Fyrtiosjunde dagen

Kattungarna växer och busar precis så som det skall vara. Igår hade vi Plopps blivande familj på besök. Lilla killen kommer flytta till Östermalm och kommer få det så bra hos Candice och John. Känns så rätt på alla sätt och vis. De övriga killarna är också tingade – vi har bokat tid under veckan för att skriva på pappren.

Jag har haft helt underbara människor hemma på besök, så det har inte varit lätt men nu känns det skönt att allt börjar bli klart med var varje kattunge kommer bo framöver. Det roligaste är att tre katter har själva fått bestämma var de skall bo 😉

Kattungarna sover fortfarande en hel del. Igår kväll så började de leka och sprang helt som galningar och klättrade överallt. Plopp som alltid är först på allt klättrade upp på stora klätterträdet. Upp var inga problem ner var lite svårare. Han klarade dock att ta sig ner men det var inte alls lika lätt och ha pratade hela tiden när han försökte ta sig ner.

Japp och Daim har hittat ett nytt mysställe – under ryggkuddarna i soffan. Då syns man inte och man kan ligga ostört och sova. Bounty ligger på en kudde ovanför mitt huvud. Han ligger och spanar. Snickers ligger gärna hos Vanilj han vill vara nära mjölkbaren.

IMG_9133 IMG_9150 IMG_9155 IMG_9158 IMG_9179 IMG_9189 IMG_9191 IMG_9195 IMG_9199 IMG_9200 IMG_9201 IMG_9207

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.