Vanilj 2016

Fyrtionde dagen

Mina små killar är riktiga bustroll. I natt vaknade jag mitt i natten klockan var närmare halv två och bredvid mig hade jag Vanilj och tre kattungar. Jag räknade om och om igen men de var som sagt bara tre. Jag började leta i kök/vardagsrummet, under soffan, under rumsbordet, under alla kuddar i soffan. Ja precis överallt. Men inga kattungar. De som saknades var Plopp och Daim.

Efter någon timmes letande gav jag upp, satte mig och kollade på Oscars istället. Men det gnagde inombords. Hade Vanilj börjat bära runt på bebisarna igen? Var det något som inte stämde? Jag gick ner och började gå igenom hela huset. Såg att garderoben i gästrummet var öppen och letade igenom hela garderoben – inga kattungar. Började leta på kontoret men inga kattungar där heller.

Vanilj började förstå att jag blev stressad. Hon gick runt soffan och jamade. Efter en stund kom en trött och nyvaken Plopp fram och sedan även Daim. Det visar sig att de har hittat en liten sovplats på undersidan soffan. Sicka busingar!! Det som kändes skönt förutom att kattungarna kom till rätta var att Vanilj inte hade försökt flytta på kattungarna.

IMG_8525 IMG_8527 IMG_8528 IMG_8529 IMG_8532 IMG_8533

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.