Vanilj 2016

Fyrtioförsta dagen

Dagarna springer förbi när man har kattungar. Ingen dag är den andra lik. Men det är ju det som är charmen med att ha kattungar. Jag känner mig så otroligt priviligerad som får ta del av deras liv och känner verkligen vilket ansvar jag har att hjälpa dem att få en bra start i livet. Tur att jag har en så bra mamma-katt som sköter det mesta med all uppfostring.

Igår var det första gången som jag såg Poppy tvätta en av kattungarna. Han fick gensvar från kattungen och det tyckte han va lite läskigt och sprang därifrån. Men ett steg framåt är det iallafall. Vanilj är en trygg katt och det märks att hon har koll på läget.

En annan sak som hände igår var att Plopp och Japp hittade vattenfontänen och började använda den. Det var knappt så de nådde upp, men klart spännande och roligt var det.

IMG_8563 IMG_8570 IMG_8577 IMG_8580

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.