Vanilj 2016

Fyrtiotredje dagen

Killarna fyller 6 veckor, oj så fort tiden har gått! Nu är vi nästan halvvägs. Mina kattungar flyttar hemifrån när de är 13 veckor. Då har de fått två vaccinationssprutor, är iD-märkta och vi har gjort en besiktningsundersökning. Redan från idag har mina kattungar egen försäkring, denna får du som kattungeköpare överta och då slipper du karensdagar på försäkringen.

Men än så länge är det som sagt bara halvvägs. Nu får jag minsann passa på och njuta av dessa underbara små varelser. De förgyller verkligen tillvaron. De är så oskyldiga och helt underbara. Imorse vaknade jag av att Daim väckte mig med en stor stor blöt puss. Jag klagar inte! verkligen inte!

Finns det något gulligare än små kattungar som vill ha närhet? Svaret är NEJ! 😉

Minivaniljerna_6_veckorIMG_8750 IMG_8735 IMG_8722 IMG_8718 IMG_8712 IMG_8698 IMG_8689 IMG_8688

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.