Vanilj 2016

Fyrtioandra dagen

Dagen har varit full med bus och spring. Plopp har varit så tuff och har jagat runt på alla katter framför allt på sin pappa Poppy. Han är ett riktigt charmtroll och trots att han nu är minst till storleken så är han den som är mest framåt.

Det är fortfarande svårt och skilja på Japp och Daim, De är inte bara lika till utseendet de är även lika till sättet. Utan det blåa nagellacket på baktassen är det svårt och veta vem som är vem. Bounty och Snickers mina två stora killar hänger rätt mycket med varandra.

Det är så kul och se hur kattungarna reagerar när främmande människor kommer och hälsar på. Hittills har de varit helt fantastiska, sociala, nyfikna och busiga. Precis så som kattungar skall vara.

IMG_8600 IMG_8621 IMG_8678 IMG_8644 IMG_8616 IMG_8655 IMG_8642 FullSizeRender 2 IMG_8595 IMG_8629

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.