Vanilj 2016

Sextiofjärde dagen

Idag fyllde killarna 9 veckor. Jag passade på och fotografera dem mitt på dagen när ljuset fungerar bara här hemma.
Men det är verkligen inte lätt och få fem stycken kattungar att sitta still på samma plats. Om någon såg mig när jag höll på med fotograferingen skulle de inte tro att jag var klok. Jag gör roliga miner, roliga ljud och rör på mig massor för att få deras uppmärksamhet. Man blir alldeles genomsvettig och det känns som världens gympapass – men oj så roligt det är.

Vi har även idag haft besök – men då var offknappen på. För det fortfarande så de har bara två lägen off eller on. Efter besöket hade gått så började de leka, ruscha fram och tillbaka, upp och ner för trappan. Idag väger alla killarna över 900 gram vilket passar perfekt när de fyller 9 veckor. Lilla Plopp har också äntligen börjat komma ikapp de andra, han började ju halka efter i samband med att han blev förstoppad. Men nu mår han hur bra som helst.

IMG_0315
SE*Pinkalicious Plopp
IMG_0316
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0317
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_0318
SE*Pinkalicious Japp
IMG_0319
SE*Pinkalicious Snickers

IMG_2882 IMG_2886 IMG_2894

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.