Vanilj 2016

Sextiotredje dagen

Kattungarna stod lite still i vikt igår men de har lekt som bara den så de har väl förbrukat all energi. Får hålla koll ikväll så att det endast är tillfälligt. Annars får de lite KMR i skål. Nu äter de massor av både torrfoder och blötmat. De äter även från Vanilj men inte alls i samma utsträckning som tidigare.

Daim var väldigt mammig igår och ville vara med mig när jag satt och jobbade. Plopp och Snickers låg en stund med Vanilj nere i badrummet och myste. Japp och Bounty hängde med varandra. Så skönt att alla kattungarna är så sociala och gillar när det kommer besök. De leker så fin med varandra och de grupperar om sig varje dag, så ingen är utanför. Alla får vara med och leka – de väljer själv om de vill vara bara lite i fred.

IMG_0240
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0243
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0253
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0264
SE*Pinkalicious Daim och SE*Pinkalicious Japp
IMG_0270
SE*Pinkalicious Plopp och SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0297
SE*Pinkalicious Plopp och SE*Pinkalicious Snickers
IMG_2704
SE*Pinkalicious Japp och SE*Pinkalicious Bounty
IMG_2707
SE*Pinkalicious Japp och SE*Pinkalicious Bounty
IMG_2713
SE*Pinkalicious Japp och SE*Pinkalicious Bounty
IMG_2719
SE*Pinkalicious Japp och SE*Pinkalicious Bounty

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.