Okategoriserade

Sextionionde dagen

Små busmonster det är de allihopa! Men det är ju det som är helt underbart! De springer eller riktigt rushar fram över golvet och slänger sig helt hejdlöst så man nästan tappar andan. Efter en timmes lek så blir de trötta, då vill de mysa och kommer gärna och lägger sig nära.

De är helt orädda, de är nyfikna och provar sig fram, precis som det skall vara. Det är så roligt och följa och se hur deras personligheter utvecklas.
Plopp är nog väldigt lik pappa Poppy. Kan inte vara still utan studsar omkring och är helt orädd och är den av killarna som är tuffast.
Bounty är nallebjörnen som man bara vill krama och pussa på hela tiden. Han är lite lugnare än de andra.
Snickers killen som är lite busig med glimten i ögat. – Oj hade jag ner detta? Han är påhittig och kan njuta av att bara få vara med andra. Känns skönt att jag vet att han kommer till en familj med en kompiskatt – det kommer passa honom perfekt.
Japp är en nyfiken kille som gärna går på upptäcksfärd. När han känner att han vill ha sällskap hoppar han gärna upp i famnen eller i mitt knä och vill mysa. Han tar för sig och är väldigt tydlig med vad han vill.
Daim är också en buskille. Han är precis som Japp väldigt tydlig med vad han vill. Vill han mysa så tar han för sig. Jag är inte säker med då dessa två är så lika känns det rätt troligt att de är tvillingar. Men som sagt det vet jag inte. Det är bara något som jag misstänker då de är så lika både till utseendet och sättet samt att de föddes nästan samtidigt.

IMG_0514
SE*Pinkalicious Daim, SE*Pinkalicious Plopp och SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0517
SE*Pinkalicious Japp med stora syster Mazzy
IMG_0518
SE*Pinkalicious Japp
IMG_0528
SE*PInkalicious Snickers
IMG_0534
SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0539
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_0543
SE*Pinkalicious Bounty och SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0555
SE*Pinkalicious Bounty och SE*Pinkalicious Snicker
IMG_0559
SE*Pinkalicious Snickers, SE*Pinkalicious Daim och SE*Pinkalicious Plopp
IMG_0561
SE*Pinkalicous Japp
IMG_0562
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0567
SE*Pinkalicious Plopp
IMG_0565
SE*Pinkalicious Plopp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.