Vanilj 2016

Åttiofemte dagen

Just nu är det mycket – precis över allt. På jobbet men även så klart hemma. Mina morgon och kvällsrutiner är det samma. Städa kattlådorna (6 st), mata femlingarna, Vanilj och Choklad. Mata Vanilj  och Choklad samt se till så att småttingarna har det bra. Sedan mata Mazzy och hennes små så allt funkar bra med dem. För att avsluta rundan med att ge Poppy mat, medicin och badda om såret. Allt tar sin lilla tid, men huvudsaken är att alla mår bra.

Tänk att i går fyllde femlingarna 12 veckor! Nästa vecka är det dags för andra vaccineringen och sedan skall de flytta hemifrån! Oj så tomt det kommer bli. Femlingarna leker ordentligt ett par gånger per dag. Annars så sover det. Det märks att de börjar bli stora killar nu. De är inte alls så beroende av mamma Vanilj längre som tidigare.

IMG_1409 IMG_1414 IMG_1417 IMG_1421 IMG_1432 IMG_1440 IMG_1446 IMG_1459 IMG_1464

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.