Mazarin 2016

Femtonde dagen

Mazzys små sötnosar växer de med. De är snart två veckor – tiden går alldeles för fort. Tjejen är betydligt mindre men hon går ändå stadigt upp. Hon vill inte ha någon ersättning utan vill hellre ligga vid mammas bröst vilket är så klart det bästa. Killen växer på ordentligt så mat finns iallafall. Jag kommer inte namnge dem än även om jag så klart har funderat på namn. Jag vill vara säker på att lilla tjejen klarar sig. Allt kan hända tyvärr, även om jag gör så gott jag kan så finns det omständigheter som man inte rår för. Det får man ha i åtanken när man har kattuppfödning.

Mazzy och de små är mycket själva men de sover mest så de verkar inte sakna sällskap om man säger så. Jag har full koll då jag har övervakning på dem via gamla iPhones och iPads. Hoppas kunna ta lite kort på dem under morgondagen. Det är inte lätt när de är så små och så rörliga!

IMG_1326 IMG_1329 IMG_1331 IMG_1335 IMG_1337

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.