Vanilj 2016

Åttionionde dagen

Idag har alla kattungarna tagit det lugnt. De har lekt men de har inte ätit som de brukar, kanske inte så konstigt med tanke på gårdagen. Plopp har varit extra känslig och honom har jag gett vätskeersättning samt tvingat i torsk hela dagen igår samt över natten. När jag kom hem efter lunch idag så var han mycket bättre. Han var den av killarna som var lite låg innan men nu verkar det som om de alla har börjat repa sig. Det känns skönt.

Antar det tar någon dag till innan aptiten är som vanligt igen. Nya favorit platsen är numera badrummet på nedre plan, kan vara för att de hör att jag och de andra katterna är här. Eller så kanske det är den sköna golvvärmen som lockar. Katterna har numera buffé både i köket och i badrummet. Kan man ha det bättre säg? 🙂

IMG_1814 IMG_1817 IMG_1820 IMG_1823 IMG_1828 IMG_1835

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.