Mazarin 2016

Nittonde dagen

Stolt mamma Mazzy visar gärna upp sina små guldklimpar om jag tar kort samtidigt som jag väger dem. Annars vill hon hade dem i fred i igloon. Vilket jag absolut kan förstå. Hon är riktigt duktig som är med sina små utan någon protest alls.

Tjejen och killen går upp som de ska. De har inte riktigt börja röra på sig än, men det dröjer inte förrän även de kommer vilja ha mer plats än en igloo. Då har förhoppningsvis de stora killarna flyttat och jag kan flytta upp dessa i vardagsrummet till kattungehagen.

Tänker tjata igen om min övervakningskamera. Men oj så glad jag är över att ha den. Jag ser verkligen hur kattungarna utvecklas utan att störa. Tjejen är fortfarande pigg och envis och tar för sig vid mjölkbarnen. Hon är så lik mamma Mazzy när hon var lika gammal. Lite kul och kunna se. Nu vet jag ju inte hur Poppy var som liten mer än att han var väldigt busig när han var lite äldre. Jag vet att när jag pratade med uppfödare Anitha om att jag ville ha en kille som skulle heta Popcorn så tyckte hon det var passade då han liksom ”poppade” hela tiden. Men nu som vuxen är han helt cool lugn, precis som denna lilla kille.

IMG_1786 IMG_1795 IMG_1797

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.