Vanilj 2016

Åttiotredje dagen

Idag har killarna lekt som vanligt. De tyckte det var konstigt när ytterligare en dörr nere på undervåningen är stängd. Men där bor nu pappa Poppy tills kattungarna flyttar. De senaste dagarna är det faktist lilla Plopp som mest sökt mitt sällskap. Inte när han är leksugen utan när han är myssugen. Då kommer han och stoppar in sitt huvud antingen i mitt armveck eller lägger huvudet på min arm. Han är så söt, ett riktigt litet charmtroll.

Killarna äter allt från blötmat till torrfoder. De är nyfikna och smakar på det mesta. De går alla nu på stora kattlådan. Det börjar snart också bli dags för dem att flytta hemifrån. Veterinärbesök nummer två är inbokat nästa onsdag. Redan på torsdagen börjar de flytta hemifrån.

IMG_1286 IMG_1288 IMG_1291 IMG_1292 IMG_1293 IMG_1294

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.