Mazarin 2016

Femte dagen

Äntligen har mjölken börjat! Mazzys bebisar har gått upp, inte massor men det går framåt. Båda två har massor med livskraft och är envisa som bara den. Det har de efter sin mamma och mormor. Mazzy lämnar inte sina kattungar även om hon blir väldigt glad när jag kom in i sovrummet så har hon full koll på sina bebisar. En dag som denna när jag har gråtit floder för Poppy så har mitt enda fokus varit att dessa två skall få en bra start i livet.

Jag låter dem vara i fred så mycket som möjligt. Kattungar som sover växer ju. Mazzy mår bra. Hon börjar mer och mer komma in i sin mamma roll. Hon är väldigt mån om dem och tvättar dem så fort hon kommer åt. De sover nära henne hela tiden och hon lämnar bara boet när hon behöver gå på toa eller äta.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.