Mazarin 2016

Sjätte dagen

Mjölk gör skillnad killen växer som bara den. Tjejen med fast inte lika fort, men hon var ju så mycket mindre. Men igår fick hon endast lite ersättning på morgon sedan har hon gått upp helt själv genom att dia. Hon är stark och envis – precis som sin mamma. Hon tar sig fram och är hon hungrig så hittar hon en tutte som börjar snutta. Killen behöver ingen ersättning, han klarar sig helt och hållet själv.

Mazzy är lugn och ligger med sina kattungar hela tiden. Hon har inte gett någon antydning till att hon vill lämna sovrummet alls. Dock blir hon glad när jag tittar till henne och då kommer hon gärna fram och gosar och visar att hon vill ha uppmärksamhet. Sedan går hon till bolådan och visar hur duktig hon är med sina bebisar.

IMG_0880 IMG_0884 IMG_0888 IMG_0879
IMG_0862 IMG_0886 IMG_0891

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.