Vanilj 2016

Sjuttiosjätte dagen

Dagen har gått fort. Killarna har sprungit upp och ner i trappan flertal gånger. Det låter som en att en hel karavan som kommer men det är bara fem söta små bustroll. De har kommit på att stora korgen kan man gömma sig i och sedan när den rör sig så blir det världens roligaste leksak för de andra som inte har gömt sig.

När jag är med dem så blir de så glada. De klättrar på mig hela tiden och tror att jag är en klätterställning. Igår var en av kattungarna i huvudet på mig och lekte.  Men jag klagar inte. Det här är ju helt underbart ju. Kattungar ska leka, de ska få busa av sig som vilka andra barn som helst.

Flera av de små går nu på stora kattlådorna. Det känns bra. Nu är det ju inte många veckor kvar innan de flyttar.

IMG_0881 IMG_0882 IMG_0883 IMG_0904 IMG_0905 IMG_0906 IMG_0907

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.