Mazarin 2016

Tjugoåttonde dagen

För mig var detta en lång dag på kontoret – för kattungarna var det en ny spännande dag. Både Mandel och Marsipan hade tagit sig ur igloon och var i bolådan och tultade runt. Mazzy hoppade in och ut i lådan och visste inte riktigt vad hon skulle göra med dem. Jag har köpt en ny kattunge hage – tyvärr var den för liten så jag har returnerat den gamla och köpt en ny som är lite större. Så nu väntar jag på att de skall bli lite större innan jag flyttar in dem alla dit.

Vanilj och hennes kattungar har fått vara i köket/vardagsrummet. Mazzys har endast fått vara i sovrummet. Jag har stundvis öppnat så att även Choklad och Vanilj skall få hälsa på de andra och för att Mazzy ska få ta lite luft utanför om hon vill. Mazzy går inte upp på övervåningen, hon vill ha koll på sina bebisar. Jag har suttit i sovrummet för att iaktta och se vad som händer. Tänker mig att när hagen sedan kommer upp så kan de få vara i sovrummet men att inga dörrar är stängda.

Poppy har ca en vecka var av sin isolering sedan ska han också få komma ut.

IMG_2229 IMG_2223 IMG_2207 IMG_2204 IMG_2215 IMG_2200 IMG_2203

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.