Mazarin 2016

Tjugonionde dagen

Nu så nu är vi ifall fick publicera flera dagar tillbaka nu på morgonen. Igår så satt Marsipan och skrek när jag kom i i sovrummet. Då ville hon ha uppmärksamhet. Mazzy satt och titta på henne och tvättade henne. Så fort Mazzy slutade så började hon ljuda igen. När jag kom in så gick Mazzy och ville äta. Så hon lät mig få hälsa lite på kattungarna under tiden.

Det här med färger är inte enkelt. Jag tycker att Marsipan ser blå ut, tycker mig inte se några tecken på tabbymarkeringar. Mandel däremot är så ljus så lila är han men om han är tabby eller inte det vågar jag inte sia om än. Men han är allt bra lik sina äldre bröder som är lila tabby, ja, ja det får tiden utvisa. Man är nyfiken och vill gärna veta direkt. 😀

IMG_2242 IMG_2218 IMG_2235 IMG_2244 IMG_2229

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.