Mazarin 2016

Femtiofjärde dagen

Sista dagen i veckan. Oj så fort tiden kan gå. Idag har de små sovit massor men det kanske inte är så konstigt då de har börjat äta mer och mer. Jag antar de behöver sova för att växa också. De sover i sängen, i lekhagen eller i deras små hus som de har i sovrummet. Jag har skärmat av så de är bara inne i sovrummet än så länge.

Jag har inte bokat in någon veterinärtid än då de är för små för att vaccineras än. Men jag tänker nog göra det om två veckor, då har de säkert kommit i den vikt som behövs för första sprutan. Nu märker jag verkligen att de växer och jag börjar känna att de har mer tyngd i kroppen än tidigare.

Snart kommer jag även börja ta emot blivande familjer men det blir tidigast nästa vecka. Vill ju se att allt går bra med dem först.

IMG_3754 IMG_3753 IMG_3752 IMG_3755 IMG_3757 IMG_3756 IMG_3758 IMG_3762

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.