Mazarin 2016

Femtiotredje dagen

Ledig dag med småttingarna är aldrig fel. Mandel somnade när hon åt räkost. Poff, så sov hon. När hon sedan vaknade till så slickade hon sig runt munnen och tyckte det var märkligt att hon hade massa god mat där som väntade på henne.

Poppy är gärna med kattungarna. Mycket mer än med killarna. Vet inte om det har och göra med att detta är tjejer eller om det nu är så att han känner av att han är kastrerad. För i andra stunden så springer han efter Mazzy och tvättar henne gärna i rumpan 😉 (så som han kunde göra när han var fertil).

Marsipan är helt tokig i räkost, hon gör som sin mamma frustar av lycka. Så kul att kunna se likheter från både mamman och pappan i kattungarna. Mandel är en kombination av Mazzy och Poppy. Marsipan ser jag även mormor Vanilj, kanske beror det på färgen men jag tycker hon även är mer lik Vanilj i sättet.

IMG_3722 IMG_3721IMG_3720IMG_3718IMG_3713 IMG_3714 IMG_3715 IMG_3716 IMG_3717

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.