Mazarin 2016

Fyrtiosjunde dagen

Idag har jag varit och besökt Lena (SE*Sherrydarlings) och Poppys små kattungar. Läs mer om dem i detta inlägg.
Mina små har idag fått prova en matbuffé. Köttfärs, kokt fisk samt Applaws blötmat med kyckling. Tänkte jag får väl börja testa och se vad de kan tycka om för något. De har smakat på all mat men det var kycklingen som det som var godast. Det var nästan så lilla Marsipan frustade så gott tyckte hon det var.

När Mazzy gick iväg så tog pappa Poppy över och hade koll på de två små tjejerna. Han tvättade dem och lät dem ligga nära honom. Är nog första gången jag har sett att han inte får panik i ögonen utan verkligen ligger en stund och tar lugnt med kattungarna. Men han blev lite förvånad när Mandel försökte tutta på honom. Han tittade och tvättade på Mandel men blev inte rädd och hoppade därifrån som han skulle ha gjort tidigare. Han kanske inser att det är dags att han skall göra sitt som pappa 😉

IMG_3361 IMG_3360 IMG_3357 IMG_3355

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.