Mazarin 2016

Trettiosjunde dagen

Att vara långledig med kattungar är helt underbart. Tiden flyger visserligen förbi, timmarna känns som minuter men jag njuter av varje stund. Kattungarna piper när jag kommer in i sovrummet och vill verkligen umgås. Mandel har börjat klättra på kattungehagen och det kommer inte alls dröja innan hon kommer kunna ta sig upp. Frågan är bara när. Envis är hon, precis som sin lillasyster och sin mamma.

Det är riktigt kul och iaktta Mazzy som mamma. Hon är riktigt duktig på att ha koll på sina små tjejer! Hon är alltid nära även om hon också vill vara lite ute på altanen i fina vädret. Nu så kan alla vuxna katterna umgås igen vilket känns jättebra. Roligast är att Poppy bara äter sin egen special mat och låter tjejernas vara helt i fred. Han verkar nöjd och det är huvudsaken. Kattungarna tycker han är liten läskiga så han är inte så nära dem än.

IMG_2694 IMG_2699 IMG_2721 IMG_2723 IMG_2742 IMG_2761 IMG_2764 IMG_2769 IMG_2781

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.