Mazarin 2016

Sextiosjunde dagen

Lördagar är bra dagar, det tycker småtjejerna med. Då blir det mer tid för dem och då får de även liten extra godis. Eller utökad buffé kanske man ska säga. Nu äter de bättre och framför allt passar de på och smakar på olika saker. Idag har vi bara hängt. Sånt måste man också göra ibland.

Marsipan är en riktig linslus, så fort kameran eller telefonen är uppe så gör hon miner, precis som mamma Mazzy var i samma ålder. Rätt kul och se. Annars som sagt är hon en kopia av mormor Vanilj. Mandel eller Mandis som jag kallar henne är så otroligt söt. Hon är mer lugn och  inte alls lika på som sin syster. Hon är den som gärna vill mysa och ligger gärna i mitt knä eller nära mig när det är dags för att mysa.

IMG_4711 IMG_4730 IMG_4736 IMG_4738 IMG_4749 IMG_4772 IMG_4781 IMG_4785 IMG_4788

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.