Popcorn, Utställning

Utställning i Sundsvall med birmaspecial och allt

DSC_9777

I helgen besökte vi Poppys hemort Sundsvall och var med på deras kattutställning samt birmaspecial. Så trevligt det var med alla underbara roliga och trevliga utställare. Vi hade hur kul som helst. Detta kommer vi definitivt göra om!

För Poppy gick det riktigt bra ändå. Han hade tufft med motstånd av stora snygga Molle, som vann på lördagen i nominering. På söndagen blev ändå Poppy nominerad och fick gå upp i panelen. Men han är så liten, han har egentligen inget och göra där när man jämför de andra stora hanarna men det är bra övning. Molle vann BIS på söndagen, så kul och se en sådan fin birma vinna!

Men jag är väldigt nöjd, speciellt hur han sköter sig mot domarna och alla besökare. Min coola kille! Tack söta Anitha för att jag fick köpa honom – han är verkligen min favoritkille!

DSC_9765 DSC_9767 DSC_9769DSC_9764

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.