Nyheter

Pinkaliciouspraliner som julklapp?

Dags för att snart ta ledigt och njuta av ett par veckors julledighet. Jag hade hoppats få julklappar av Vanilj men tyvärr blev det inte så. Men vi har parat om och väntar nu igen och hoppas på små söta kattungar. Mazzy (Mazarin) har inte kommit i höglöp än men tillbringar tiden med sin pojkvän så vi håller tummar och tassar för att de ska få till så snart som möjligt.

Men årets julklapp till mina kattungeköpare och utökad kattfamilj har resulterat i en Pinkaliciouspralin. Tack söta Anna-Karin på BakeToYou för hjälpen! När en kreatör möter en annan kreatör kan saker och ting verkligen hända. Jag fick en idé på att göra en pralin för mitt katteri, och Anna-Karin var tuff nog att anta utmaningen!

Jag ville ha en rosa pralin med ingredienser från alla mina katter (Choklad, Vanilj, Mazarin och Popcorn) och det fick jag! Denna underbara lite skapelse är alltså precis allt som jag önskade mig, och smakar underbart gott! Att den är format som ett rosa hjärta är så passade då mina katter är det bästa jag vet.

Vill ni också ha en Pinkaliciouspralin? Det är bara och kontakta Anna-Karin på BakeToYou så hjälper hon gärna till. Kan tipsa om att hon har massa annat gott också om du är sötsugen – själv älskar jag ju godsaker – därav alla tokiga kattnamn. Hon skickar sina underbara praliner nästan över hela världen, så det spelar ingen roll var du bor. Ni kan även följa henne på Facebook eller på Instagram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.