Mazarin 2016

Har besökt Mandel – eller Luna som hon heter numera

Igår hälsade jag på lilla Mandel – eller Luna som hon heter numera. Luna bor tillsammans med sin kattkompis Lyra och har blivit mer än nio månader. Rena rama stora tjejen. Som uppfödare känns det så skönt att se att de katter man har fött upp har det så bra. Att de har bra hem med kloka familjemedlemmar som tar hand om dem.

Luna är så lik pappa Poppy inte bara till utseendet utan även till sättet. Hon är lugn, väldigt cool och trygg i sig själv. Det är en otroligt känsla att kunna följa och se hur olika egenskaper ärvs ner i generationer. Tycker mig inte se någon likhet alls med mamma Mazzy 😉 , men det kanske kommer. Ser fram mot att få följa henne och se hur hon kommer se ut framöver.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.