Vanilj 2017

Andra dagen

Trillingarna är nu två dygn har gamla. Redan nu har de visat hur olika de är. Lila är ju den som är störst och hen är den som är coolast av kattungarna. Säger knappt något och ligger gärna och tuttar och myser. Rosa är lite mer bestämd och äter på som bara den. Tydligt vem som vill bestämma i kullen.

Sedan är det lilla ljusblå som är den av de tre som är mest envis och tycker nog att det är hen som ska bestämma. Hen är jättelik Mazzy hur hon var som liten. Hen äter inte lika mycket som syskonen, så jag gav 0,5 ml KMR nu på kvällen. Oj, det gillade hen… slurp sa det. Hen sög i sig allt själv utan att jag behövde göra något alls.

Som sagt de är bara två dygn gamla. Det ska bli så spännande och se hur de utvecklas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.