Vanilj 2017

Första dagen

Igår födde Vanilj fem små söta ullbollar, två var dödfödda men tre stycken lever och är hur pigga som helst. De föddes sent igår kväll så de är inte så gamla alls och jag kan än så länge bara gissa könen så jag återkommer om det. Viktigast är att de blir friska och mysiga kattungar.

De har fått fina färgband runt halsen så jag enkelt ska kunna se skillnad på dem. Det är nytt för i år, innan har jag målat nagellack på deras ena klo på bakfoten. Men nu som sagt testar vi små färgade halsband istället.

Först kom lila, sedan rosa och sist ljusblå. Så får de heta ett litet tag till, innan jag har mig känna dem bättre. Min tanke är att detta är tuggummi-kullen, men vem vet, jag kan ju ändra mig 😉

Vanilj är en jättebra mamma som ligger i lådan nästan hela tiden med sina små och låter dem tutta så mycket de vill. Hon har ett enormt tålamod trots att de bråkar då och då om samma tutte. Mazzy var exakt så som lilla rosa är, hon valde alltid tutte först men när hon tröttnade på den och ville byta så fick de andra snällt byta. Så är det lite nu med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.