Vanilj 2017

Artonde dagen

Lugn dag i Vaniljs kattungelåda. De små sover mest men kan till och från leka lite med varandra. Jag tror att Lila är en blåtabby tjej, Rosa en blåtabby kille och Ljusblå är en blåmaskad tjej. Än är det inte skrivet i sten, men nu har jag tittat i flera dagar så jag hoppas jag säger rätt nu.

Det är inte lätt och se kön alla gånger. Färgerna är jag mer säker på. Lilla Ljusblå är så lik sin storasyster Mazzy. Det var hon visserligen redan från sekunden hon föddes, men ändå. Hon är lik även till utseendet. Men som sagt de är ju knappt tre veckor så det är tidigt att bedöma färgerna. Men jag tycker att Lila och Rosa är vita runt nosen och har den där typiska tabby fjärilen. Medan Ljusblå har en mer täckt och mörkare nosparti, precis som solida har.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.