Mazarin 2017

Fjärde dagen

Idag har Mazzy varit duktig mamma! Hon har varit med sina små i kattungeboet hela dagen. Hon börjar bli riktigt bekväm med att vara mamma. Iallafall så länge som jag inte stör och kommer in i sovrummet, annars så hoppar hon direkt ut och vill umgås med mig. Tur att jag bara sover där på natten. Kattungarna har gått upp bra och det känns skönt med tanke på förra året då jag fick stödmata i nästan två veckor innan Mazzys mjölk kom i gång ordentligt.

De små piper lite då de slåss om tuttarna. Men det går snabbt över och alla fyra har en varsin plats i mjölkbaren. Två av de små ser ljusare ut på öronen än de andra. De kanske blir lila? Det är ju alldeles för tidigt och se men det är alltid lika kul och spekulera. De två som är mörkare på öronen ser blå ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.