Vanilj 2017

Femte dagen

Lugn dag i kattungeboet. Ja, så är det faktiskt. Trillingarna äter på bra och växer så fort. Inser att snart är de redan en vecka. De är tre olika storlekar på dem fortfarande. Lila är störst, rosa kommer sedan för att sist men inte minst så är det lilla Ljusblå. Det som är största skillnaden idag är att Ljusblå är den som har ökat mest idag. Tycker att Lila har en lite mörkare ton än de andra, men det kan vara en synvilla. Än är det alldeles för tidigt och säga vilka färger. Men visst är man nyfiken?

De små ligger gärna både bredvid och på varandra. Vanilj tycker till och från att det blir lite varmt. Hon har ju kastat ut fleecefilten och nu är vi överens om att örngotten ändå kan få vara kvar i bolådan. Kattungarna är dock väldigt varma och verkar inte alls frysa vilket är bra. Nu har halva tiden gått, om ca fem dagar kommer de börja öppna ögonen och då kommer det bli lite roligare och umgås med de små. Nu sover de ju mest och jag vill ju inte störa dem mer än nödvändigt. Vanilj har denna gång inte fått någon avlastning varken av Mazzy eller av Choklad. Den som har nosat lite på kattungelådan är Poppy. Men så fort de små rör sig så springer han därifrån. Än är de för små för att han ska tycka de är roliga, men snart så kommer han få nya lekkompisar.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.