Vanilj 2017

Fjärde dagen

Lugn dag för småttingarna. De växer och äter på bra. Lila är fortfarande störst tätt följd av Rosa. Ljusblå kommer med och utifrån hennes utgångsläge så växer hon en hel del hon med. Ni kan följa kattungarnas vikter här. Jag för den tabellen för att jag är intresserad av att jämföra de olika kullarna. Inte för att uppvisa bra vikter. Den enda av mina kattungar som har haft bra vikt är Soto (SE*Pinkalicious Pralin) men hon var ju ensam när hon föddes. De övriga har haft okey vikter en del har varit till och med små. Men de har inte lämnat hemmet förrän de har haft en bra vikt och när det känts ok att lämna mamma katt.

Just nu ligger Vanilj med kattungarna mest hela tiden. Hon går ur kattungelådan lite då och då för att lufta sig, äta lite och gå på toaletten, men 98% av sin tid är hon hos sina små. Hon är verkligen en bra mamma.

Fina Ljusblå som pussas med mamma Vanilj

Fina Lila som sover så sött i min famn. Hur ljuvligt är inte detta?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.