Mazarin 2017

Första dagen

Nu har det snart gått ett dygn sedan Mazzy födde sina fyra små kattungar. Mazzy har varit med dem nästan hela tiden och det har varit rätt lugnt i kattungelådan. Ibland får Mazzy för sig och gå in till grannlådan (Vanilj och hennes småsyskon) men så fort mini-mazarinerna säger något så studsar hon tillbaka till sin egen låda och är med dem.

Nu senare på kvällen har hon fått för sig att alla kattungarna ska vara i samma låda så hon börja flytta på sina små syskon till sin låda. Jag vill gärna sära på dem ett par dagar till så att de små får all råmjölk själva. Vi får väl se vem som bestämmer om det är Mazzy eller jag. Vanilj är snäll och låter Mazzy hållas.

Kattungarna är pigga och tre av dem har gått upp riktigt bra, en av dem har backat 2 gram men det är inget konstigt alls. Känns som hon har mjölk iallafall och det känns bra.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.