Nyheter

Julklappstips!

Snart lackar det mot jul och här kommer årets bästa julklappstips! Till den som älskar katter så finns det ett memoryspel ”Mjaumory” fyllt med bilder på roliga katter. Vår glasskull är med som fotomodeller i detta spel så därför har vi fått förmånen att erbjuda våra kattvänner 15% rabatt på hela varukorgen hos Pugsförlag (de har… Läs mer Julklappstips!

Utställning

Flera Pinkaliciouskatter på utställning!

I helgen har flera av Pinkalicious katter varit på utställning. Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin) har varit i Norge närmaste sagt Harstad. På lördagen fick hon EX1 och blev NOM (nominerad till panelen i kattungeklassen). Då blev hennes pojkvän Kurt, BIV (Bäst i variant – snyggaste blåa birman) och även han blev NOM (nominerad till panelen för… Läs mer Flera Pinkaliciouskatter på utställning!

Mazarin 2017

Nittioandra dagen

Idag har Nalle (Lejonet&Björnen) flyttat hemifrån. Innan han flyttade hann jag ta några sista kort på honom och syskonen på deras 13 veckors-dag. Nalle kommer få det jättebra med sin nya familj. Men visst börjar det kännas lite konstigt och tomt nu när det bara är två kattungar kvar. Benny flyttar på måndag och Dazzy… Läs mer Nittioandra dagen