Vanilj 2017

Sjunde dagen

Idag får vi fira trillingarna, det är deras en veckas dag! Tänk så fort tiden går. De har redan vuxit på sig riktigt bra och de är med sin mamma Vanilj nästan hela tiden.

Lilla Ljusblå är fortfarande minst men växer på sig och kommer säkert ikapp sina syskon inom ett par veckor. Nu har färgerna börjat ändrats på både öronen och runt nosen. Jag tror de kommer bli blå och blåtabby, men kan ju även vara mörk lila… ska bli spännande, tiden får utvisa.

Lilla Lila är den största av syskonen och hen har redan börjat öppna ögonen. Man kan se små glipor som öppnas. Det tar nog ett par dagar innan hen ser fullt ut.

Lilla Rosa är fortfarande mellan-syskonet. Har blivit lugnare och mer tillfreds än vad hen var de första dagarna. Men kanske är för att hen alltid hittar mat och är inte lika ivrig längre. Otroligt söta är de alla tre. Ska bli kul när och se skillnaden på dem om en vecka. Då borde de alla fått upp ögonen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.