Vanilj 2017

Åttonde dagen

Nu har även Rosa börjat öppna sina ögon. Lila har redan sina ögon öppna, men är inte riktigt van vid att se än. Lilla Ljusblå har inte visat några tecken än på att vilja öppna ögonen alls. Eftersom de just har börjat få ögon så vill Vanilj att det inte ska vara för ljust där de bor så locket är på kattungelådan så de får skumt ljus. Därför har jag heller inte valt och fota dem direkt i ögonen än. Tids nog kommer bilder på deras fina blå ögon, men ni får hållas ett par dagar till.

Kattungarna ligger klumpade på varandra hela tiden. De har inte börjat röra på sig så mycket än, men om ett par dagar så kommer de nog börja. Det brukar hänga ihop med när de får ögon, då blir det intressant och utforska omgivningen.

Fortfarande är Lila störst, Rosa är hack i häl och Ljusblå kommer start hen med. Skönt är det att de äter och går upp utan att jag behöver stödmata.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.