Vanilj 2017

Tionde dagen

Idag är det tionde dagen med Mini-vaniljerna och det är alla hjärtans dag! Alla tre är i år mina valentiner…. gjorde lite giffar med söta katter som jag gärna delar med mig av.
Ni kan ju gissa vilka som är modellerna för giffarna 😉

Rosa har gått om Lila och väger nu 4 gram mer. Lilla Ljusblå har också öppnat ögonen och ökar bra i vikt.

Nu ska vi kolla på rumpor, inte vilka rumpor som helst utan kattungerumpor.

Rosa lilla rumpa. Är inte säker på om det är en tjej eller kille. Tycker att kisshålet är upptill och att det som kan se ut som en pung är en svullen tjejstjärt. Men som sagt jag är inte säker än. Tiden får utvisa det.
Lila är en tjej! Här är jag rätt säker ( får väl ångra om jag har helt fel ). Men jag ser en tydlig 8 och inget avstånd mellan anus- och urinhålet.
Lilla Ljusblå är också en tjej. Hon har iallafall exakt samma tjejrumpa som syster Lila 😉 Med andra ord så har jag två tjejer – och en… hen 😀 Som sagt det är tidigt än så allt kan fortfarande hända.. men självklart är jag jättenyfiken, precis som ni.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.