Vanilj 2017

Nionde dagen

Nu är det bara lilla Ljusblå som inte har öppnat sina ögon än. Hen verkar inte har några problem med att vara varken minst eller att hen inte har öppnat ögonen. Hens äldre syskon har gått upp en hel del och väger redan 195 gr var, medan söt rumpan Ljusblå ligger på 165 gr. Lite i underkant men helt ok med tanke på att hen var mindre än de andra och föddes senare.

Man kan se på öronen att de redan nu skiftar i blått, så blått kommer det bli. Men än syns inte om de blir blåmaskade eller blåtabby. Det får vi nog veta om någon vecka eller två. Det man kan se tidigt är den vita randen på insidan örat samt den vita rosetten runt nosen. Men än som sagt är det för tidigt.

Vanilj och jag är överens denna gång om att de ska ha det mörkt i sin bolåda. Nu när de har öppnat ögonen så är de lite ljuskänsliga och bör inte vara för ljust. Förra gången tyckte Vanilj inte att jag fattade och började flytta på kattungarna. Men denna gång verkar hon mer lugn så vi är nog som sagt överens om att bolådan är ändå helt ok.

2 reaktioner på ”Nionde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.