Mazarin 2017

Tionde dagen

Mazzy har varit med sina små som vanligt i sovrummet. Även dessa växer så det knakar, så mjölk har hon i massor denna gång. Jag förstår att hon tycker det är ensamt men hon vet vad hennes jobb är – att vara mamma så hon verkar inte lida något direkt.

Men glad blir hon när jag kommer in till henne för att säga hej. Då vill hon gärna få lite matte-mys. Jag var inne en gång mitt på dagen idag och då blev hon glad. Annars brukar jag bara gå in när jag ska sova på kvällen. Men nu tog jag lite tid för att titta till kattungarna ordentligt. Allt såg bra ut och de små börjar öppna sina ögon. Det är Blå som är sist med det och Röd som är först, men annars är det väldigt jämt och de väger rätt lika alla fyra.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.