Vanilj 2017

Tjugoandra dagen

Idag har jag fått mysa lite med Vaniljs små. En och en och en liten stund i taget. Så söta allesammans. Än så länge är de rätt lika i temperamentet. De är lugna och nyfikna små sötnosar. Ena stunden vill de utforska sin omgivning, andra stunden så somnar de sött en stund i min famn.

Jag inser att jag är lyckligt lottad som få vara del i deras liv även om det bara är för en kort tid. Att få hjälpa dem till att bli sociala, trygga varelser är verkligen en ynnerst. Det är det som är roligt med kattuppfödning. Det och se hur glada och nöjda familjerna blir som köper sina kattungar.

Jag har bestämt mig för namn på de små. Jag har funderat fram och tillbaka men detta är en kull full med Energi och energi får man från – citrusfrukter.

De kommer alltså få namn efter citrus – (Rosa) Apelsin, (Lila) Clementin och (Ljusblå) Mandarin.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.