Mazarin 2017

Nionde dagen

Mazzys små växer och frodas. De är med sin mamma hela dagarna och har det hur bra som helst. Jag försöker och inte störa dem mer än nödvändigt. Jag har ju koll på dem via övervakningskameran och ser att de har det bra med sin mamma, vilket gör mig lugn.

Jag väger dem bara en gång per dag då de har hela tiden gått upp så då finns det ingen anledning att oroa sig och börja störa dem mer än vad som behövs. Så länge Mazzy är med sina små och låter dem få den mat de behöver så är jag nöjd.

Har funderat en hel del på kattungenamn – jag har bestämt att detta kommer bli glass-kullen, mer om namn kommer senare, vill vara säker på att det är två tjejer och två killar först.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.