Mazarin 2017

Fjortonde dagen

Ännu en dag har gått och nu syns det att Mazzys små börjar bli stora de med. De är imorgon två veckor gamla och lika stora som deras syskon var när de kom. Tänk vad tiden springer iväg. De börjar röra sig i lådan så snart kommer den bli för trång. De är ändå fyra så det är många som vill springa runt omkring i lådan.

Mazzy sitter ibland utanför och tittar in på dem just för att vara nära men ändå inte vara inne i lådan hela tiden. Detta är när kattungarna är vakna och rör på sig. Så fort de piper så kommer hon lika så är hon gärna där och sover med dem.

Vet inte om hon kommer störas av att de är så många? Förra gången hade ju Mazzy bara två och det är ju betydligt lugnare. Men vi får se hur detta går framöver 🙂


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.